Запіканка з баклажанів

ЗапеканкаІнгредієнти:

2 баклажани (по 200-250 г)
125 г оливкової олії
Сіль, перєць
3 дрібки молотого кмину
5-6 помідорів
200 г моцарелли
3-4 яйця
8 ст. л. молока
40 гр натертого твердого сиру

Приготування

Баклажани нарізати кружальцями. Олію розігріти в широкій сковороді и обсмажити скибочки баклажанів по 3-4 хв. з обох сторін. Посолити, поперчити, посипати кмином. Помідори за бажанням обдати окропом і зняти кожуру. Нарізати помідори і моцареллу кружальцями. Духовку розігріти до 190°С. У форму викласти баклажани, потім помідори і моцареллу. Яйця збити з молоком і залити овочі з сиром. Посипати твердим сиром. Запікати 20 хв. до золотавого кольору.