Триколірний салат

Трехцветный салатІнгредієнти (2 порції)

150 гмоцарелли, нарізаної тонкими скибочками
4 середніх помідори, нарізаних кружальцями 
Морська сіль 
1 великий авокадо 
5-6 листків базиліку 
суміш з олії: 3-4 ст. л. оливкової олії 
на 1 ст.л. оцту "бальзамік" 
Мелений чорний перець


Приготування
Розкласти на тарілці почергово шматочки сиру і кружальця помідора. Посипати зверху морською сіллю. Від цього помідори дадуть сік. Поставте в холодне місце на 5 хв. Перед подачею салату на стіл великим ножем розріжте авокадо навпіл, вийміть з нього кісточку і зніміть кожуру. Наріжте авокадо півкільцями або на великі шматки. Покладіть авокадо на помідори із сиром, зверху додайте базилік. Полийте сумішшю з олії, додайте трохи солі й чорного перцю. (Для приготування салата «Капрезо» не треба додавати авокадо).